Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016

Μερικοί από τους "Κυβερνοχίππιδες" μας!


DJSMO (ή Τζίσμο): Παλιό ρομπότ και μοντέλο της Bot Wagen του 2148 προγραμματισμένο αποκλειστικά για οικιακή χρήση. Στην επανεκκίνηση του μετά από 20 χρόνια, ένα λάθος του λειτουργικού του τον κάνει να ερωτευτεί.


Χιονάτη Μάδερσταρ: Ακτιβίστρια και κυβερνοχίπισσα. Της αρέσουν τα παλιά πράγματα, όπως επίσης να επισκευάζει παλιά ρομπότ.


Ίνπουτ Άουτπουτ: Techno-freak και παιδικός φίλος της Χιονάτης Μάδερσταρ. Αντίθετα από εκείνη προτιμάει να χρησιμοποιεί την τεχνολογία της εποχής του. Κουβαλάει πάντα στον ώμο του το τρωκτικό ζωορομπότ, Κάρολο.


Ασία: Πολυταξιδεμένος γιατρός που γνωρίζει αρκετό κόσμο και κινείται συνεχώς με το δικό του μικρό σκουριασμένο πλοιάριο προσφέροντας τις υπηρεσίες του. Χωρίς συγκεκριμένη ταυτότητα, διαμορφώνει την δική του μέσα από όλους τους πολιτισμούς που έχει συναντήσει. Στον ώμο του πάντα, το ειδικά κατασκευασμένο για αυτόν ζωορομπότ Ρόκυ Ρακούν.Άουτοφ Όρντερ: Γκουρού Ρομποτικής και ιδρυτής του πλωτού νησιού Ένα Μηδέν Μηδέν Ένα. Πίσω από τις διαφορετικές μεταλλικές μάσκες του κρύβεται η αληθινή του ταυτότητα. Κάποιοι ισχυρίζονται πως πρόκειται για Τεχνητή Νοημοσύνη.


Ναίφ: Δεξί χέρι του Άουτοφ Όρντερ και το πιο εξελιγμένο ανδροειδές του νησιού Ένα Μηδέν Μηδέν Ένα. Μοιάζει με παιδί, έχει όμως συμπεριφορά ενηλίκου. Ικανός να πάρει και να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις.

Με σειρά εμφανίσεως: Η Σιφτ, η Ντόλμπυ, ο Ρίζλα και το εντόμομορφο μουσικό ρομπότ Φέντερ. Κυβερνοχίππιδες, χάκερ και κάτοικοι του νησιού Ένα Μηδέν Μηδέν Ένα.

...ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΧΙΠΠΙΔΕΣ!"Λουδοβίκοι" : Παρακρατικές φασιστικές ομάδες που επιτίθενται σε κυβερνοχίππιδες και αντιεξουσιαστές (πχ, Πειρατές) χρησιμοποιώντας για όπλα τους τα Λαφαγιέτ (είδος μπιστολιού σαν μακριά κουμπούρα) και τα Κρακέ (είδος ροπάλου σαν μπαστούνι του κροκέ με ενισχυμένη μεταλλική κοφτερή άκρη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου